Kulmat

Kulmien Värjäys


15€

Ripsien Ja Kulmien Värjäys


25€

Puuterikulmat


270€

Työskentelyvälineenä on pigmentointikone ja neula, jolla väri viedään ihon epidermiskerroksen. Toimenpide on yleensä puudutuksen jälkeen kivuton, mutta saatat kuitenkin aluksi tuntea pientä nipistelyä tai kutinaa.

Tavoitteena on, että kokemus olisi sinulle mahdollisimman mukava ja kivuton. Puuterikulmat ovat uudella tekniikalla toteutettavat kauniit ”meikkimäiset” ja häivytetyt kulmapigmentoinnit. Kestopigmentoinnit kestävät 1-3vuotta.

Microblading


290€

Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Microblading toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen epidermiksen ja dermiksen väliin. Microblading terä muodostuu pienistä vieriviereen asetetuista microneuloista, jotka muodostavat terän, millä ohuet viillot tehdään.

Microblade-tekniikalla oikein tehdyt kulmat häviävät ihosta kokonaan n. vuodessa. Tämä tarkoittaa, että jos tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä uusi touchup/vahvistus n. 6-12kk jälkeen ensilaitosta. Microblading on tapa tehdä kauniit ja luonnollisen näköiset kulmat.

Hinta sisältää vahvistuksen.

Brow shading 40€. Tehdään vain microbladingin yhteyssä.

Asiakkaitamme